Route

Routebeschrijving (Broederplein 35A, 3703 CD Zeist)

Ons advocatenkantoor is gevestigd op het Broederplein 35A, aan het begin van de Slotlaan te Zeist. Het Broederplein is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. U kunt voor ons kantoor op het Broederplein vrij parkeren. Tevens kunt u (gratis) parkeren op de openbare parkeerplaats bij het Slot zeist .

Per Auto

Vanuit Amsterdam/Denhaag (ook vanuit Breda/Rotterdam/Arhem vanaf de A12)
Neem de A2 richting Maastricht/Utrecht. Volg op het knooppunt Oudenrijn (bij Utrecht) de A12 richting Arnhem. Neem vervolgens afrit 20 Driebergen-Zeist en volg daarna de N225 richting Zeist. Blijft u rechtdoor rijden tot u in het centrum van Zeist bent. Na 3.1 km slaat u linksaf het Rond in. Na 120 m (aan het eind van het Rond) rijdt u (steekt u de weg over) schuin rechts door de poort de Nassau Odijklaan op. Aan uw linkerhand ligt het Broederplein. U kunt na 100 m linksaf het Broederplein op rijden. Na 45 m (over het bruggetje) slaat u links af op het Broederplein richting ons kantoor. In het eerst gebouw aan uw linkerhand (achter het hekje) is ons kantoor gevestigd.

Vanuit Amersfoort
Volg de A28 richting Utrecht. Neem op de A28 afslag Den Dolder (afslag 3) richting Zeist. Bij de eerste rotonde (op de Boulevard) slaat u linksaf de Lindenlaan op. Deze gaat na de tweede rotonde over in de Jagersingel waar u de bebouwde kom verlaat. Vervolgens bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Zeist, via de Laan van Beek en Royen (N224). Aan het einde van deze weg slaat u rechtsaf de 2de Dorpsstraat op. Na 225 m (zodra u aan uw rechterhand hotel Figi ziet) slaat u linksaf het Rond in. Aan het eind van het Rond rijdt u (steekt u de weg over) schuin rechts door de poort de Nassau Odijklaan op. U kunt na 100 m linksaf het Broederplein op rijden. Na 45 m (over het bruggetje) slaat u links af op het Broederplein richting ons kantoor (het eerst gebouw aan uw linkerhand).

Vanuit Utrecht
Neem de A28 richting Amersfoort. Volg op de A28 het knooppunt Rijsweerd. Daarna neemt u na 2 km afslag De Uithof (afslag 2) richting De Bilt. Na 400m slaat u rechtsaf op de Universiteitsweg (N412) richting De Bilt. Vervolgens neemt u bij De Bilt de N237 richting Zeist. Na 4,4 km, ter hoogte van het politiebureau en de Oude Kerk (waar de weg eenrichtingsverkeer wordt) volgt u de weg in een bocht naar rechts, u slaat hier NIET rechtsaf de Waterige weg in, maar volgt de weg in een bocht naar links de Lageweg in. Op eengegeven moment kunt u rechtsaf door een poort de Nassau Odijklaan in. Aan uw linkerhand ligt het Broederplein.

Met het openbaar vervoer

Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292ov.nl of www.ns.nl.

Per trein (vanuit Utrecht centraal)
U kunt vanaf het NS Station Utrecht Centraal de trein (de Sprinter naar Rhenen of de Intercity naar Arhnem) nemen naar het Station Driebergen-Zeist . De reis duurt ongeveer 10 minuten.
Vanaf Het Station Driebergen-Zeist kunt u de bus (lijn 50, 71 en 74) nemen richting Utrecht en bij halte Het Rond/1eDorpsstraat uitstappen. Deze buslijnen vertrekken elke 10 minuten. Het kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het bushalte het Rond/1e Dorpsstraat.

Met bus (vanuit Utrecht Centraal)
U kunt buslijn 50 of de bus 74 (de buslijn 50 is sneller) nemen en bij halte Het rond/Lageweg uitstappen. Deze lijnen rijden elke 10 minuten. De reis duurt ongeveer 20-30 minuten. Het kantoor bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het bushalte het Rond/Lageweg. Het kantoor gebouw ligt achter de bushalte.