Tarieven

Frouws Advocatuur richt zich op de sociale rechtspraktijk. Wij staan u bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Toevoeging

U komt voor een toevoeging in aanmerking als de Raad voor Rechtsbijstand van oordeel is dat voor uw zaak rechtsbijstand van een advocaat noodzakelijk is en als uw inkomen en vermogen de wettelijke financiële grenzen niet overschrijden.
Indien het verzoek wordt ingewilligd, krijgt u een eigen bijdrage toegewezen, afhankelijk van uw inkomen en/of vermogen. U dient dan alleen de eigen bijdrage en eventueel het griffierecht en eventuele verschotten te betalen. De overige kosten worden door de Raad voor Rechsbijstand vergoed.
Kijk op de website van de Raad voor Rechtsbijstand voor de actuele inkomensnormen www.rvr.org.

Juridisch loket/Diagnosedocument

Wij adviseren u voor aanvang van de procedure, contact op te nemen met een Juridisch Loket bij u in de buurt. Op verwijzing van het Juridische Loket krijgt u €52,00 korting op de eigen bijdrage.

Uurtarief

Als u niet in aanmerking komt voor een toevoeging, dit is het geval als uw inkomen de wettelijke grens overschrijdt of als u enkel advies of begeleiding van een aanvraag nodig heeft, dan betaalt u het uurtarief. Het uurtarief van ons kantoor ligt op € 200- exclusief BTW.